Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vagies rašytojo gidas po Amsterdamą

Chris Ewan
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
12345678
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Čarlis Hovardas ne vien rašo knygas apie profesionalų vagį, bet ir pats užsiima įsilaužimais.

Amsterdame plušėdamas prie naujausio romano rašytojas sulaukia paslaptingo amerikiečio prašymo per vieną vakarą iš poros būstų pavogti dvi, iš pažiūros, menkavertes beždžionių statulėles. Hovardas atsisako. Bet galų gale persigalvoja. Kai amerikietis miršta, o pats Čarlis trumpam uždaromas į policijos areštinę, vėliau pagrobiamas ir įkalinamas, jis ima suprasti padaręs klaidą, kuri gali labai brangiai kainuoti.

Pareigūnai įsitikinę, kad amerikietis krito nuo jo rankos. Kiti mano, jog Čarlis žino, kur ieškoti vis prapuolančių beždžionėlių. O tuo metu jam terūpi trys dalykai: ar pavyks išteisinti savo vardą? Ar įmanoma pasiglemžti didžiausią laimikį gyvenime? Ar sugebės užtaisyti naujausiame romane žiojinčią pasakojimo spragą?

Atsiliepimai

„Vagies rašytojo gidas po Amsterdamą“ — įspūdingas debiutas, komiškas detektyvas, kurio žavumą ir pasisekimą didžiąją dalimi nulemia įdomus antiherojus Čarlzas Hovardas. Chris Ewan taip lengvai kuria įsimintiną protagonistą ir priverčia jį kovoti su tikėtinu, gudriu žudiku, kad tai gali sukelti pavydą daugybei žinomesnių rašytojų. Nusikaltimai išaiškinamai puikiai, o pats Hovardas, naujai užgimęs, įžūlus veikėjas, paskatins skaitytojus nekantriai laukti kitų jo žygių.
* Publishers Weekly išskirtinės knygos recenzija

Stilinga ir akiplėšiška... Čarlio Hovardo veikėjas primena Patricijos Haismit romanų veikėją Riplį, nes su juo norisi susitikti dar ne kartą.
* Alan Guthrie, „Two-Way Split“ autorius, už savo knygą 2007-aisiais laimėjęs „Theakston’s Old Peculier“ kriminalinio metų romano premiją

Įtrauklu... istorija dėstoma iš pirmo asmens pozicijų, ir toks pasirinkimas jai labai praverčia... Hovardas turi galimybę tapti amoraliu Saimonu Templaru [Šventuoju]... knygoje netrūksta įrodymų, kad pasaulyje būna gerokai smagiau kai šventieji ir nusidėjėliai tarpusavyje susilieja.
* The Times

„Vagies rašytojo gidas po Amsterdamą“ savo nuotaika primena senosios mokyklos atstovų avantiūras. Čarlis turi humoro jausmą, jis pakankamai simpatiškas, kad laimėtų merginos prielankumą, o Chris Ewan rašymo stilius leidžia Čarliui vienu žingsniu lenkti skaitytoją, bet atskleisti užtektinai informacijos, kad manytumėte išsprendęs galvosūkį anksčiau už pagrindinį veikėją... išmoningi dialogai ir siužeto vingiai... Knygą labai malonu skaityti.
* CrimeSpree Magazine

Apie autorių

Chrisas Ewanas (Krisas Juenas), bestselerių autorius ir įvairių premijų laureatas, yra parašęs septynis romanus. 2011 m. per Huffington Post surengtą balsavimą Ch. Ewanas buvo išrinktas vienu mėgstamiausių britų autorių Jungtinėse Valstijose.

„Vagies rašytojo gidas po Amsterdamą“ laimėjo Long Barn Books debiutinio romano premiją ir buvo išleistas 11 šalių. „Vagies rašytojo gidas po Amsterdamą“, „Vagies rašytojo gidas po Paryžių“, „Vagies rašytojo gidas po Vegasą“, „Vagies rašytojo gidas po Veneciją“ pateko į galutinį sąrašą knygų, nominuotų CrimeFest konvente teikiamam kasmetiniam humoristinio kriminalinio romano Last Laugh apdovanojimui.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (12)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5542)