Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

50/50 žudikas; Žinau, kas tai padarė

Steve Mosby
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

"50/50 Žudikas.Ar mirtum dėl meilės. " 2016m., 383psl. kieti viršeliai
Jaunas policijos pareigūnas Markas Nelsonas paskiriamas į legendinio detektyvo Džono Merserio komandą. Tai puiki karjeros galimybė ir Markas ketina ja pasinaudoti, nes Merseris – ryškiausia nuovados legenda, bestselerio, parašyto remiantis ilgamete darbo policijoje patirtimi, autorius.
Pačią pirmą Marko darbo dieną savo namų vonioje randamas apdegusio vyro lavonas ir Merserio komanda imasi tyrimo, kuris su kiekviena nauja smulkmena tampa vis klampesnis ir šiurpesnis. Įkalčių braižas labai panašus į pavojingo nusikaltėlio, vadinamo 50/50 žudiku. Jo aukos – jaunos mylimųjų poros. Jas sučiupęs žudikas visą naktį kankina ir manipuliuoja jų jausmais, siekdamas sutrypti juos siejančią meilę. Tik vienas iš jų turi galimybę išgyventi iki aušros...
Netrukus policija randa jauną vyrą. Jis ištvėrė labai žiaurius kankinimus, tačiau jo atmintis juos tiesiog užblokuoja. Jaunuolis atsimena tik tiek, kad pabėgo iš miško, bet ten liko žudiko sučiupta jo mergina. Merserio komanda žino – jei nesuras aukos iki aušros, ji mirs.
Bet viskas visiškai ne taip, kaip atrodo...

"Žinau, kas tai padarė.Kartais tiesa žeidžia, kartais - nužudo" 2017m., 350psl. kieti viršeliai
Sunkiausia pripažinti savo nuodėmes...
Čarli Mateson prieš dvejus metus žuvo per automobilio avariją. Tačiau dabar moteris, šiurpiai į ją panaši, tvirtina grįžusi iš mirties. Šio keisto įvykio tirti siunčiamas detektyvas Markas Nelsonas išgirsta baugų Čarli pasakojimą, ką jai teko patirti įsivaizduojamame pomirtiniame gyvenime.
Deividas Grouvsas kiekvienais metais per sūnaus gimtadienį gauna sveikinimo atviruką... Nors sūnų palaidojo prieš daug metų. Šis nusikaltimas sunaikino viską, kas vyrui brangu, bet vis dėlto nesugebėjo pakirsti jo tikėjimo įstatymu, net jei žudikas ir nebuvo sugautas. Šiemet atvirukas perduoda ypatingą žinią: Žinau, kas tai padarė.
Susiejęs abu nusikaltimus Markas Nelsonas yra priverstas įveikti karčią nuoskaudą dėl mylimų žmonių likimo, o klaidus tyrimas jį veda ten, kur teisingumas žiaurus, o bausmė sunki. Kad išsiaiškintų tiesą, pirmiausia jis turi pereiti pragarą...
Dar vienas grėsmingas „50/50 žudiko" autoriaus Steve Mosby detektyvas neleis atsikvėpti iki pat paskutinio puslapio.

"Gali bėgti. Bet kur pabėgsi nuo praeities" 2017m., 318psl. kieti viršeliai
Praeitis negailestingai jį sučiupo, bet jis įsitikinęs, kad policija nesučiups.
Kai nevykėlis vagis nesuvaldo automobilio ir išgriauna ramios priemiesčio gatvelės namo sieną, policininkai netyčia aptinka rūsyje įkalintą moterį. Po išsamios kratos name randama dar daugiau aukų kūnų ir tyrėjai neabejoja – jie aptiko Raudonosios upės žudiko slėptuvę. Šis maniakas daugiau kaip dvidešimt metų grobia ir žudo moteris, o policija sulaukia laiškų su išsamiu nusikaltimo aprašymu...
Žudiko paieškoms įsibėgėjus, detektyvas Vilis Terneris suvokia, kad šis pavojingas tyrimas grasina atskleisti jo paties taip kruopščiai slėptus praeities demonus. Vilis jaučia, jog privalo pagauti nusikaltėlį, kad galiausiai palaidotų praeities prisiminimus. Nuojauta pasikliaujantis vienišius detektyvas rizikuoja savo karjera, o laikas negailestingai tiksi.
Išbaigti charakteriai ir intriguojantys tyrimo metodai aprašyti taip įtaigiai, lyg detektyvas būtų atkeliavęs iš policijos archyvų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (718)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5552)