Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
1.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

APIE VISKĄ IR DAR KAI KĄ
Vermachto generalinio štabo viršininkas Halderis buvo pedantiškas žmogus ir dienoraštyje fiksavo kiekvieną dieną. Tą kovo vakarą kaligrafiniu savo Ibraižu jis parašė:
„1941.III.19.
Pasitarimas: Jugoslavija prisijungia prie Trijų valstybių pakito. Graikijoje 18-20 tūkstančių Anglijos kareivių.
Tope (iki šiol pirmasis oberkvartirimeisteris Prancūzijoje) pranešė esąs paskirtas generalkvartirmeisterio įgaliotiniu prie armijų grupės „Šiaurė”, kuri sutelkta operacijai „Banbarosa”.
Krebsas (armijos septintojo korpuso štabo viršininkas) pranešė, jog yra paskirtas Kestringo (kol tasai sirgs) pavaduotoju Maskvoje. Detali analizė karinės padėties ir būsimų jos pasikeitimų po to, kai mes iš-sis’kleisime pietuose. Aptarti momentus, į kuriuos verta atkreipti rusų dėmesį, ir bendrus klausimus, galinčius kilti derybose.
Vinteris (armijų grupės „A” štabo operatyvinio skyriaus viršininkas). Armijų grupės „Pietūs” naujų uždavinių analizė. Tankų junginių ešelonavimo ir koncentravimo gilumas 6-osios armijos fronte. Pagrindines 17-osios armijos jėgas sutelkti šiauriniame sparne. Vėlesnio puolimo iš Moldovos perspektyvos. Iki šiol - maskavimas ir demonstracijos.
Hermanas (armijų grupės „C” operatyvinio skyriaus viršininkas). Aptarti armijų grupės „Šiaurė” uždavinius. 4-oji tankų grupė privalo pulti kartu su pėstininkais. Būtina padidinti pėstininkų jėgas abipus plento, einančio į Šiaulius. Vienos dviejų divizijų permetimas į Memelio rajoną. Klausimas dėl tiltų per Nemuną puolimo pradžioje.”

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (18715)
peleduknygos-knygoskiekvienam
(1393)
18715 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (33)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47663)