Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mirties chemija

Simon Beckett
13.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094666520
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Simon Beckett (Saimonas Beketas, g. 1968 m.) – pasaulinio pripažinimo sulaukęs britų autorius: jo detektyvai išversti į 29 kalbas, parduota daugiau nei 12 mln. knygų, jos figūruoja The Sunday Times ir tarptautinių bestselerių sąrašuose. Rašytojo karjerą S. Beckettas pradėjo dar 2002 m., kai dirbdamas žurnalistu apsilankė Tenesio Lavonų ūkyje. Ši patirtis įkvėpė populiariausią jo knygų seriją apie teismo mediką Deividą Hanterį, kurią pamėgo ir Lietuvos skaitytojai. „Mirties chemija“ – pirmoji šios serijos knyga.

Deividas Hanteris buvo žymiausias teismo medikas visoje Anglijoje. Tačiau po žmonos ir dukters žūties jis palieka Londoną ir persikrausto į mažą kaimelį kaip paprastas gydytojas. Niekas iš kaimiečių nežino jo praeities. Po trejų ramaus gyvenimo metų du berniukai randa vietinės rašytojos lavoną su į nugarą įsmeigtais gulbės sparnais. Kaip medikas, Hanteris privalo apžiūrėti negyvėlę, o tuo metu pradingsta antra kaimelio gyventoja. Įtarimas krinta ant gydytojo, nes jis visiems vis dar tebeatrodo svetimas…

Įtampa auga sulig kiekvienu puslapiu, kaime isterija apima vis daugiau žmonių, nes vieną žiaurią ir keistą žmogžudystę veja kitos. Kiek skausmo ir nelaimių galima pakelti? Kas yra blogis ir kodėl žmonės taip žiauriai elgiasi vieni su kitais? Deividas Hanteris ieško atsakymų į šiuos klausimus, bandydamas suprasti, ką mes padarome su savo ir kitų gyvenimais. Jis irgi tik žmogus, kaip mes visi, bet jo teismo medicinos žinios ir talentas padeda jam įžvelgti tai, ko nepastebi kiti.

Nudirbkite visus namų ruošos darbus, pakeiskite vakaro planus, nes kai paimsite į rankas „Mirties chemiją“, visa kita taps nebesvarbu!

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (274)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (26)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5931)