Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mano vyro žmona

Jane Corry
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955138136
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Jane Corry yra žurnalistė, keletą metų dirbusi griežtojo režimo vyrų kalėjime kūrybinio rašymo konsultante. Šio darbo patirtis ją įkvėpė parašyti debiutinį romaną „Mano vyro žmona“. Itin talentingai sukurtas psichologinis trileris iškart sulaukė skaitytojų ir apžvalgininkų liaupsių visame pasaulyje.

Ji jauna. Ji provokuojanti ir įžūli... Ji nori pagrobti tavo vyrą. O ką darysi tu?

Ištekėjusi už dailininko Edo jauna teisininkė Lilė pasiryžusi gyvenimą pradėti iš naujo. Vos grįžusiai po medaus mėnesio jai tenka spręsti pirmą kriminalinę bylą. Taip Lilė susipažįsta su Džo, kalėti nuteistu žudiku, kuris ją keistai traukia, dėl kurio sutiks rizikuoti viskuo. Tačiau patirtis gyvenant su autistu broliu dažnai neleidžia Lilei atpažinti pavojingų manipuliatorių melagių, kurie netruks atskleisti ir jos saugomas paslaptis.

Tačiau paslapčių turi ne tik Lilė. Jos kaimynei Karlai tik devyneri, bet mergaitė jau puikiai žino, kad paslaptys – galingas ginklas; jos gali parūpinti, ko tik širdis geidžia.

Kai po dvylikos metų Lilė išvysta Karlą prie savo namų durų, įsisiūbuoja įvykių virtinė, nežadanti nieko gero. Ir kam gi skamba tie pavojaus varpai? Išties, paslaptys – galingas ginklas...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (36)
redusia
(47)
36 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (26)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6016)