Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Arsenijus Lupenas prieš Šerloką Holmsą

Morisas Leblanas
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Aprašymas

Romano „Arsenijus Lupenas, vagis džentelmenas” tęsinys, kuriame šmaikščiai aprašomi tolesni Arsenijaus Lupeno nuotykiai ir jo dvikova su garsiuoju anglų sekliu Herloku Šolmsu, A. Konano Doilio kūrinių herojaus Šerloko Holmso parodija.
Šį kartą didžiausias pasaulyje vagis-džentelmenas susiduria su garsiausiu pasaulio sekliu žūtbūtinėje kovoje dėl pasakiško grožio mėlynojo brangakmenio! Vagis-džentelmenas turi naują sąjungininką - moterį dar žinomą Šviesiaplaukė šmėklos vardu, įtariamą žmogžudyste ir vagyste. Šerlokas Holmsas dar tik atvykęs į Prancūziją pareiškia, kad bylą išspręsiąs po dešimties dienų, o Arsenijus Lupenas bus suimtas ir atsidurs areštinėje.
Lupenas nėra kvailys, jis žino seklį per daug jau gerai, kad įkliūtų į jo rezgamas žabangas. Vargšelis senasis Vatsonas moka visų didžiausią kainą - jam sulaužoma ranka, patiria dūrį į krūtinę, ką Holmsas beveik kietaširdiškai ignoruoja persekiojimo įkarštyje.
Nepaisant visko anglų seklys ištęsi duotą pažadą - byla išaiškinama ir lieka tik viena smulkmena - Arsenijus Lupenas. Vagis-džentelmenas nėra vienas iš tų žmonių, kurie lengvai eina į kalėjimą, net jei jis ir yra pagautas gero draugo ir seklio Šerloko Holmso…

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (647)
calendula
(73)
647 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (12)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5927)