Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kitokia klasė

Joanne Harris
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Įspūdingai visapusiška Joanne Harris šiuokart renkasi psichologinio trilerio žanrą — patį juodžiausią, keliantį didžiausią nerimą.

Trisdešimt metų pradirbęs Šv. Osvaldo pagrindinėje mokykloje Šiaurės Jorkšyre, lotynų kalbos mokytojas Rojus Streitlis matė visokių mokinių. Kiekvienoje klasėje būna savų klounų, savų maištininkų ar atstumtųjų ir, be abejo, „brangiųjų pramuštgalvių“, kurie, nors senasis mokytojas ir neturi numylėtinių, jo širdyje užima svarbią vietą. Bet kartkartėmis mokykloje atsiranda koks vienas kitas berniukas, nesugebantis pritapti prie jos standartų. Keliantis problemų. Berniukas, giliai savyje slepiantis juodus šešėlius.

Gresiant nemokumui ir akademinei nekompetencijai, į mokyklą atvyksta „nauja šluota“ su savo informacinėmis technologijomis, šauniais kostiumais ir net šeštos klasės mergaitėmis, užplūdusiomis dulkėtus senovinės berniukų mokyklos koridorius. Tuo tarpu Streitlis sardoniškomis pastangomis priešinasi šiam žygiui į ateitį, jo praeities šešėliai ima kilti į paviršių. Vienas berniukas, net praėjus dvidešimčiai metų, ima lankytis jo sapnuose. Berniukas, sugebantis daryti bloga.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (62)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5541)