Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Prezidentės pasirinkimas

Anne Holt
2.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kriminalinė istorija prasideda 2005-aisiais, kai Amerikoje šalies prezidente pirmą kartą tampa moteris. Per priesaikos ceremoniją būsimos prezidentės Helen Lardahl Bentley galvoje šmėsteli – „Aš išsisukau“. Kas slypi šiuose žodžiuose?

Po keturių mėnesių prezidentė vyksta pirmojo vizito į Oslą – savo gimtąjį kraštą Norvegiją. Čia pasirodo ir pagrindiniai veikėjai – šeimyninė tyrėjų pora – Inger Johanė Vik ir Ingvaras Stubio, skaitytojams jau pažįstami iš romanų „Tai, kas mano“ ir „Tai, kas niekada nenutinka“ („Baltos lankos“ šiuos romanus išleido 2008 ir 2009 m.).
Švenčiant Valstybės dieną, Gegužės 17-ąją, ponia prezidentė dingsta iš savo viešbučio. Pasirodo, Norvegija nebėra tas „taikus pasaulio kampelis – turtingas, kilnus ir visiems malonus“. Policija, FTB kovoja su protu neaprėpiamą galią turinčiais priešais – teroristų tinklu, susijusiu su Rugsėjo 11-osios išpuoliu Amerikoje, čia įsipina ir skandalingas prezidentės dingimas. Į įvykių sūkurį patenka ir pati Inger Johannė Vik, o po jos susidūrimo su ponia prezidente aiškėja neįtikėtinos istorijos, slypinčios šių dviejų moterų praeityje.

„Prezidentės pasirinkimas“ – vingraus siužeto detektyvas, politinis trileris, taip pat ir psichologinis romanas, atskleidžiantis sudėtingą moterų pasaulį.

Anne Holt (Anė Holt, g. 1958 m.) – žurnalistė, teisininkė, buvusi Norvegijos teisingumo ministrė, kriminalinių istorijų meistrė.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (49)
deimagrama
(26)
49 prekės

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (24)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5897)