Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

O Sena teka

Fred Vargas
2.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955231950
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Leitenantas Danglaras su komisaru Adamsbergu Labai skirtingai vertino tai, kas vadinama "įdomu dalyku". Pavyzdžiui, komisarui buvo gana įdomu nieko neveikti, o Danglarui "įdomu" kėlė mirtiną paniką. Adamsbergas Pasitikėjo instinktu ir tikėjo žmonijos galia, Danglaras Pasitikėjo protu ir tikėjo baltojo vyno galia.
Adamsbergas dažniausiai vaikščiodavo susikišęs rankas į kišenes. Svajinga komisaro atsainumą retai sutrikdydavo kriminalinių nusikaltimų verpetai. Jis kantriai leisdavosi nešamas tyrimo aplinkybių iki atomazgos, kurią nujausdavo. Prireikus mokėjo laukti savaites ir menesius, kol nusitaikydavo į tikslą, ir tai varė į neviltį Danglarą.
Juodu skirtingi, tačiau vieno tikslo vedini, nes ir per šv. Kalėdas kažkas šoka nuo tilto virš Senos, negyvėliai išplaukia į upes paviršių ir Visų Šventųjų dieną, o kasdien prie jūsų laukujų durų trūnijantis elgeta, pasirodo, siuntinėja grasinamus ar intriguojamus laiškus… Pasirodo… visi gyvenimai verti vieni kitų, baltojo vyno galia nenuginčijama, o Sena teka…

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (8743)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (22)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6061)