Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Didžiausia iš visų

Malin Persson Giolito
4.99 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

GERIAUSIAS METŲ DETEKTYVINIS ROMANAS ŠVEDIJOJE
Įtempta teismo proceso drama

Nepaprastas naujas romanas... tam tikrais atžvilgiais panašus į „Merginą su drakono tatuiruote“, kita vertus, Maja pati pasakoja savo istoriją, todėl su ja susipažįstame artimiau nei su Lisbete Salander... Autorė, Malin Persson Giolito, rašo itin meistriškai. Ilgai verčia mus spėlioti, kaip klostysis įvykiai, ir kai galiausiai viskas išaiškėja pasirodo akivaizdu, kad kitokia pabaiga nė netiktų.
* The Washington Post

Didžiausi turtuoliai retai susiduria su gyvenimo sunkumus kenčiančiais žmonėmis, bet Jušholmo gimnazijoje tai nutiko. Penki paaugliai ir gera linkintis mokytojas. Jų bendravimas baigiasi katastrofa. Po devynių mėnesių aštuoniolikmetė Maja stoja prieš teismą.

„Nežinau, kaip pajėgsiu viso to klausytis, tačiau nekreipti dėmesio būtų pavojinga. Nes tada girdžiu garsus. Garsą, kai jie įėjo į klasę ir nutempė mane, garsą, kai Sebastiano galva trinktelėjo į grindis, tarsi būtų tuščia. Vos tik atsipalaiduoju, garsas sugrįžta ir aidi manyje. Aš suleidžiu nagus sau į delnus ir stengiuosi iš ten ištrūkti, bet tai nepadeda. Negaliu to atsikratyti. Mano smegenys parvelka mane atgal į tą prakeiktą klasę.“

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (630)
gd
(124)
630 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5931)