Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Butas Paryžiuje

Guillaume Musso
8.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094790706
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Painius įtemptas siužetas, sparčiai besivystantys įvykiai ir netikėta atomazga. Tai - naujasis Guillaume Musso romanas "Butas paryžiuje". Ši knyga yra romano „Angelo kvietimas“ antra dalis.

Ar gali būti kas nors blogiau, nei ieškoti vienatvės ir privatumo, o būti priverstam gyventi viename bute su nepažįstamuoju.
Buvusi policijos pareigūnė, o dabar mylimojo pamesta nelaiminga moteris Madlina Grin ieško vienatvės ir, kad pailsėtų nuo varginančio gyvenimo Londone, išsinuomoja butą Paryžiuje. Tą patį butą per klaidą išsinuomoja ir dramaturgas Gasparas Kutansas, kuriam kūrybiniam įkvėpimui būtina tyla ir ramybė. Ši kompiuterio klaida internetinėje skelbimų svetainėje galėjo būti tik eilinis nesusipratimas jų gyvenime, jei ne viena netikėta aplinkybė.

Anksčiau šis būtas priklausė garsiam dailininkui Šinui Lorensui, kuris mirė vos keturiasdešimt devynerių negalėdamas susitaikyti su sūnaus Džuliano mirtimi.
Po sūnaus mirties Šinas Lorensas tapo lyg nesavas. Jis nustojo tapyti. Anksčiau jį kamavusios širdies problemos dėl įvykusios tragedijos paaštrėjo, jis ne kartą gulėjo ligoninėje, kol galiausiai viskas baigėsi mirtimi. Kas jam nedavė ramybės? Ar jis tikrai nebetapė? Šino draugas įsitikinęs, kad dailininkas prieš mirtį nutapė kelis paveikslus ir juos paslėpė. Kas gi anuomet įvyko iš tikrųjų? Kokią paslaptį slepia butas Paryžiuje? Buvusi policijos pareigūnė ir rašytojas mizantropas nusprendžia tai išsiaiškinti.

Madlina ir Gasparas žingsnis po žingsnio bando atkurti Lorenso gyvenimą po to, kai mirė jo sūnus Džulianas. Gilindamiesi į jo gyvenimo istoriją jie supranta, kad šį įvykį gaubia paslaptis. Šinas bandė įminti šią paslaptį, tačiau jį sustabdė mirtis. Atrodo, kad jis buvo per žingsnį nuo tiesos. Įminti šią painią mįslę imasi Madlina ir Gasparas.
Praeities įvykių tyrimas suteikia jiems galimybę pamiršti savo nesėkmes ir problemas, bet jie net neįsivaizduoja, kad ši byla pakeis jų gyvenimus visiems laikams.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (60)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5550)