Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kelio pradžia

Miley Cyrus
1.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786094031809
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ši knyga – tai išties unikalus žvilgsnis į ryškiausios paauglės žvaigždės pasaulį, į ne visada rožinę kelio pradžią bei drąsius ateities planus.

„Kelio pradžia“ – tai atviras, linksmas ir neretai jaudinantis pasakojimas apie augančią mergaitę, pradedant nuo įsimintinų akimirkų lydint kantri dainininką ir aktorių tėtį Bilį Rėjų, baigiant susidūrimais su piktomis mergaitėmis mokykloje.

Miley pasakoja, kaip per trejus metus iš niekam nepažįstamos tenesietės virto televizijos ir muzikos fenomenu, kaip išgyveno nelaimingą meilę, dalijasi tuo, kas jos dar laukia: vairuotojo pažymėjimas, teisė balsuoti, svajonės, kurias būtina įgyvendinti (pakeliauti po Aziją! susirasti tikrąją meilę!), pamokos, kurias reikia išmokti (nepamiršk mėgautis kiekviena akimirka!).

Prieš atsidurdama Holivude ir tapdama Hana Montana – dainuojančia ir vaidinančia mergaite didžiausio populiarumo susilaukusiame „Disney Channel“ – seriale Miley Cyrus augo su broliais ir seserimis viename Tenesio valstijos ūkyje Frankline. Tiesiog siekdama savo karštos svajonės tapti dainuojančia aktore, ji pelnė daug įvairiausių apdovanojimų: tapo Mėgstamiausia televizijos aktore, Vaikų balso ir Paauglių balso apdovanojimų nugalėtoja. Pirmasis Miley solo albumas „Breakout“ debiutavo pirmoje „Billboard“ geriausių albumų sąrašo vietoje. Ir tai tik pradžia.

Jos autobiografija, parašyta Hilary Liftin padedant, iškart tapo bestseleriu Amerikoje, Australijoje, Anglijoje ir daugelyje kitų Europos šalių. Dabar Miley gali pasidalyti savo mergaitiškomis paslaptimis ir su savo gerbėjais Lietuvoje.

Dauguma žmonių mane žino kaip Haną Montaną, bet tai tik televizijos serialo personažas. Ji – išgalvota. Tiesa, Hana labai panaši į mane – tai jau aš pasistengiau. Norėjau, kad ji atgytų. Tačiau dėl to Hana Montana netapo tikresnė, ir ji tikrai ne aš.

Ši knyga – apie mane – tai pirmasis mano bandymas papasakoti apie savo gyvenimą savais žodžiais. Haną Montaną paminėti teks. Na ir gerai. Manau, dauguma žmonių domisi tiek Hana Montana, tiek Miley Stiuart – tai tarsi du mano „aš“, pažįstami televizijos ekranuose. Visi mes esame labai įvairialypiai. Kas esame – ir kuo galime tapti, jei siekiame savo svajonių.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3229)
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6377)