Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kristen Stewart- Mergina pamilusi vampyrą

Autorių Kolektyvas
2.80 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Stephenie Meyer „Saulėlydžio" saga skaičiuoja milijonus gerbėjų visame pasaulyje, o nuo 2008-ųjų metų antrosios pusės, po filmo „Saulėlydis“ pasirodymo absoliuti jų dauguma sudaro nesuskaičiuojamą Kristen Stewart gerbėjų armiją. Kristen labai jauna ir paslaptinga, kaip ir jos herojė Bela - nedaug kas gali pasigirti gerai ją pažįstąs.
Ši neoficiali Kristen Stewart biografija - bandymas praskleisti paslapties šydą ir supažindinti su kultinės aktorės gyvenimu nuo A iki Z. Sužinokite, kaip prasidėjo jos kelias į žvaigždžių olimpą, kokioje aplinkoje ji gyvena ir dirba, ką mėgsta ir su kuo draugauja, pagaliau - kas iš tikrųjų Kristen sieja su Robertu Pattinsonu.
Atsivertę knygą sužinosite: Kodėl tėvai nesidžiaugė dukros pasirinkimu vaidinti Belą? Kodėl aštuonioliktojo gimtadienio tortą Kristen teko valgyti filmavimo aikštelėje? Kaip lengviausia pakviesti ją į pasimatymą? Kodėl aktorė nežiūri televizoriaus? Kas bendra tarp Kristen ir Belos? Kodėl už filmo garso takelį reikia dėkoti Kristen? Kur studijuoti svajoja K.Stewart ir kodėl? Kokiems drabužiams - patogiems ar prabangiems - pirmenybę teikia Kristen? Kodėl už vaidmenį Robertas Pattinsonas turi būti dėkingas Kristen? Kur daromi vampyriški Belos sumuštiniai? Kokius marškinėlius vilkėjo Bela, bučiuodamasi su Edvardu Kalenu? Kiek kainavo suknelė, kurią K. Stewart herojė vilkėjo šokių vakare? Kaip Kristen pasprunka nuo įkyrių paparacų ir daugybę kitų įdomių dalykų!

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (291)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30294)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6398)