Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

neregeta lietuva 2007

Jovaiša Marius
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Aprašymas

Patys gražiausi vaizdai buvo atrinkti iš beveik 20 tūkstančių kadrų. Tai analogų Lietuvoje neturintis fotografijų iš paukščio skrydžio albumas. Projekto autorius, verslininkas, keliautojas, dokumentinių filmų ir fotoalbumų autorius Marius Jovaiša tiki, kad knyga turės didelės reikšmės Lietuvos įvaizdžio formavimui ir tautinio pasididžiavimo jausmo skatinimui.

„Neregėta Lietuva“ – didžiausias ir brangiausias aerofotografijos leidinys, skirtas Lietuvos kraštovaizdžiui įamžinti. Knygą sudaro daugiau nei 250 itin aukštos kokybės didelio formato fotografijų su vietų ir objektų aprašymais, autoriaus komentarai ir pasakojimas apie projekto įgyvendinimo detales.

Nuo Vilniaus senamiesčio iki Neringos kopų, nuo Raigardo slėnio iki Mūšos vingių – „Neregėta Lietuva“ atskleidžia visos Lietuvos grožį, aprėpia miestus ir kaimelius, upes ir ežerus, miškus ir piliakalnius, jūrą ir dangų. Ko gero, brangiausiame apie Lietuvą sukurtame albume pateikiama per 250 unikalių didelio formato, itin aukštos kokybės nuotraukų, darytų iš oro. Čia ir žinomiausios, ir paslaptingos, nematytos vietovės. Patirkite naują jausmą, išvyskite, kokią neregėtai gražią šalį sukūrė gamta ir žmonės.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (165)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (23)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4128)