Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pažinimo džiaugsmas

Autorių Kolektyvas
17.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

"Mokslas ir visata" yra populiariosios enciklopedijos "Pažinimo džiaugsmas", kurią išleido D.Britanijos Mičelio ir Bizlio leidyklas, pirmosios knygos lietuviškas vertimas.
Gamtos mokslų raidos bendrosios problemos, visatos paslapčių suvokimo istorija išdėstyta pakankamai plačiose D.Britanijos Karališkosios draugijos narių A.Kotrelio ir B.Lovelio pratarmėse, kuriomis prasideda šios knygos du savarankiški skyriai.
Populiarioji "Pažinimo džiaugsmo" enciklopedija labai savitas leidinys. Visų pirma labai originalus ir įdomus medžiagos dėstymo būdas - iliustracijos pasako daugiau negu tekstas, kuris tik aptaria tai, kas parodyta iliustracijose. Savita ir knygos sandara: tam tikra tema ar net mokslo šaka išdėstoma dviejų puslapių atvarte, kurių kiekviename labai daug vaizdžių ir retų iliustracijų. Tekstas papildytas naujausiais duomenimis ir atradimais.
Be abejo, šis leidinys nėra enciklopedija įprasta šio žodžio prasme, nėra ir žinynas - greičiausiai, tai skaitinių knyga - labai vaizdi ir spalvinga.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3052)
sabri
(152)
3052 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30256)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4393)