Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Ilgoji pertrauka

Mirčia Sintimbrianus
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šios knygos autorius Mirčia Sintimbrianus dvidešimt metų dirbo mokytoju. Dabar jis - žinomas Rumunijos kultūros veikėjas, rašytojas, leidyklos "Albatrosas" redaktorius.
Tačiau prie rašytojo buto durų, kaip ir anksčiau, kabo nedidelė lentelė, nurodanti jo labiausiai branginamą titulą - mokytojas. Kaip tik dėl to M.Sintimbrianaus knygos skirtos mokiniams.
Rašytojas su meile stebi savo auklėtinius, dažniausiai linksmus, nenuoramas, fantazuotojus, o šmaikšti jo plunksna piešia kasdieninius mokinių nuotykius, kartais šyptelėdama, kartais įgnybdama, o kartais ir švelniai pamokydama.
"Ilgoji pertrauka" - viena pačių populiariausių knygų moksleiviams Rumunijoje. Ši knyga išversta į ukrainiečių kalbą, o dabar pasirodo ir lietuviškai.
Rašytojas Mirčia Sintimbranus, dviejų metrų ūgio milžinas, jau gerokai žilstelėjusiais plaukais, prašė mane palinkėti Lietuvos moksleiviams:
"Niekados neužmirškite šypsenos ir atkakliai kovokite su visais "slibinais", pastojančiais jums kelią. O kad kovoti būtų drąsiau, imkite kaip skydą - knygą!". VERTĖJAS.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3052)
sabri
(152)
3052 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (12)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19244)