Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Smagiausios Pedingtono istorijos patiems mažiausiems

Michael Bond
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094410390
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Pedingtonas atrodė toks švarutis, kad niekaip negalėjai ant jo pykti. Kailiukas minkštas ir švelnus it šilkas, nosytė švytinti it saga, o letenos – tarsi niekad nelietusios uogienės ir kremo.

Susipažinkite! Tai meškiukas Pedingtonas, kupinas gyvenimo džiaugsmo ir gerų ketinimų. Ir pasirengęs visu tuo pasidalyti, tačiau… šiuo meškiuku reikia ir pasirūpinti! Mat atvykėliui iš Slaptingojo Peru, puikiai išauklėtam ir mandagiam, gyvenimas Londone kelia daugybę klausimų. Ar Karališkojo parko pievelę šienauja pati Karalienė? Kodėl marmeladu išsiterlioję meškinai taksi vežami už dvigubą kainą?.. Ir kaipgi galų gale sumaniai išsiropšti iš vonios, sklidinos muilino vandens?

Tikiuosi, kad skaitydami šias šešias istorijas patirsite tokį pat džiaugsmą, kokį aš jaučiau jas rašydamas – sako knygos autorius įžangoje.

Džiaugsmo suteiks ir šmaikščios, įsimenančios iliustracijos, jau pamėgtos viso pasaulio vaikų.

Kiekvienas, kuris įsigys šią knygą, prisijungs prie labdaros projekto. Dalis surinktų lėšų virs knygomis, kurios papildys skurstančių bibliotekų lentynas ir pradžiugins mažuosius skaitytojus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1371)
knygusleptuve
(1011)
1371 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (18)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19931)