Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Vyrams patinka apvalutės. Atsikratykite svorio, bet ne figūros

Dr. Pierre Dukan
5.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786090116999
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ar tikrai moterų lieknumas atvirkščiai proporcingas laimės potyriui?
Pasaulyje, kuriame, atrodytų nėra vietos apkūnesnėms moterims, knygos autorius, garsusis prancūzų dietologas Pjeras Diukanas, drąsiai ir provokatyviai rodo ir kitą kryptį. Tai moksliniais tyrimais pagrįsta, bet su autoriui būdingu humoru ir lengva ironija parašyta knyga, kurioje jis bando paneigti moters grožio stereotipus ir pabrėžti, kad moters apvalumai yra prigimtiniai ir dėsningi, kad lieknumo kultas neretai atvirkščiai proporcingas laimės patyrimui. Sulig kiekvienu skyriumi autorius aiškina, kaip ir kodėl gamta sutvėrė moterį tokią, kodėl ji turinti mylėti ir vertinti save bei savo kūną.
Moterys dažnai linkusios manyti, kad tik būdamos lieknos gali tikėtis rasti partnerį ir būti laimingos, Diukanas pasitelkia nemažai pavyzdžių, įrodydamas, kad nepaisant ydingos žiniasklaidos ir spaudos įtakos diegiant tokį supratimą, apvalumai yra ne tik dėsningi, bet net ir pageidautini.
Tad mylėkite save ir puoselėkite savo figūrą!
Apvalios formos nesusijusios su svorio sąvoka ar paprasčiausiu antsvoriu. Netinkamai besimaitinančios ar nuolat persivalgančios moterys pasidarys nutukusios, o ne apvalios. Lenktos, aptakios linijos – hormonų ir moteriškumo dalykas; jei apvalumai neegzistuotų, moters kūnas būtų visiškai neutralus ir jį būtų sunku atskirti nuo vyro kūno. [...] Jei reikėtų išrinkti bendrą moteriškumo elementą, laimėtoju skelbčiau apvalumą. Kaip tik dėl šios priežasties ir parašiau šią knygą.
Pierre Dukan

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (251)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (12)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5437)