Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kaip rasti savo pašaukimą ŠIRDIES GALIA

Baptist De Pape
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090122532
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Metas atskleisti savo širdies galią
Nuo pat rašytinės istorijos pradžios didieji pasaulio dvasinių tradicijų mokytojai apibūdino širdį kaip tikrosios jėgos ir suvokimo šaltinį. „Širdies galia“ padės sužinoti, kaip remiantis didžiausių šiandienos dvasinių mokytojų išmintimi panaudoti visą savo potencialą.
Ar gyvenate jums skirtą gyvenimą?
Ar paisote savo svajonių ir įgyvendinate savo gyvenimo tikslą?
Šiame puikiame dvasiniame vadove rasite analogų neturintį didžiausių pasaulio dvasinių mokytojų, rašytojų ir mokslininkų minčių rinkinį, kuris padės jums atskleisti ir realizuoti visą savo potencialą.
Jos autorius Baptistas de Pape’as, būdamas jaunas teisininkas, nuolat jautė nerimą, kol ypatingas įvykis paskatino jį imtis tyrinėti neįtikėtiną širdies galią ir sužinoti, kaip ji mus gali nukreipti tuo keliu, kuriuo turime eiti. Įgyvendindamas savo projektą, jis keliavo po visą pasaulį ir kalbėjosi su 18 įžymybių, tarp jų su Maya Angelou, Deepaku Chopra, Paulo Coelho, Jane Goodall, Eckhartu Tolle ir Gary Zukavu. Dalydamiesi savo patirtimi ir giliomis įžvalgomis šie mąstytojai kartu su Pape’u sukūrė įkvepiantį vadovą, kaip prisijungti prie neišsenkamos širdies meilės bei išminties ir išugdyti gyvybinę jėgą.
Širdis yra daugiau nei tik fizinis organas. Joje glūdi intelektas, gerokai pranokstantis proto galimybes. Perskaitę šią knygą sužinosite, kaip naudojantis širdies išmintimi pakeisti savo požiūrį į pinigus ir sėkmę, sveikatą ir laimę, tarpusavio santykius ir bendravimą. Susikaupimo pratimai ir kontempliacija padės jums pažadinti ypatingas savo širdies savybes – tarp jų ir intuiciją, dėkingumo jausmą, mokėjimą atleisti ir mielaširdystę.
Šios nepamirštamos didžiųjų pasaulio mokytojų pamokos įkvėps jus atskleisti giliai slypinčius talentus, paskatins išgirsti vidinį balsą, įžvelgti visuose įvykiuose prasmę ir įgyvendinti didžiausią savo gyvenimo tikslą.
baptistas de pape’as teisininko karjerą iškeitė į rašytojo ir filmų kūrėjo veiklą. Keliaudamas po įvairias šalis jis rinko medžiagą filmui ir knygai „Širdies galia“ – apklausė didžiuosius pasaulio mokytojus.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5581)