Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Kaip pažinti save

J. Hopkins
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

„Stokodami tikrojo savęs pažinimo, mes kenkiame sau: neteisingai, nenormaliai suvokiame save pačius, kitus žmones, išorinius įvykius ir materialius daiktus.“

Šiai knygai reikia skirti laiko. Pirmiausia, tai nėra tik tekstas. Tai – akistata su savimi, sunkus, tačiau labai naudingas darbas – pirmiausia, žinoma, sau. Bet dar labiau – kitiems. Dalai Lama, remdamasis savo patirtimi, mokytojais ir budizmo autoritetais, pateikia daug saviugdos pratimų (patogumo dėlei, knygos pabaigoje jie sudėti į vieną priedą), paprasčiausių technikų, kaip suvaldyti išglebusį protą, ir patarimų. Visi jie reikalauja kruopščios analizės, susikaupimo ir dėmesio.

Ėjimas savęs link truks mėnesių mėnesiais ir net metų metus. Įžvalgos ne iš karto ateina, to galima išmokti. Vienas iš savęs suvokimo būdų – medituoti. Būtent meditacijai skirtas visas skyrius. Knyga – universali religijos, tautybės, socialinės padėties, lyties ir kitais panašiais aspektais. Skyriai išdėlioti nuo kankinančių jausmų poreikių iki tobulybės paieškos.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10826)