Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Gyvas dangaus įrodymas

Eben Alexander
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Aprašymas

Tokią žinią pasauliui perteikia savo akimis pomirtinį gyvenimą regėjęs neurochirurgas Ebenas Alexanderis. Kadaise skeptiškai reagavęs į pasakojimus apie anapusinį pasaulį, šiandien gydytojas tvirtina – kita būtis egzistuoja.

Staiga užklupusi liga nugramzdino gydytoją į komos būseną, atskirdama jo sielą nuo fizinio kūno. Su kiekviena diena, praleista ligos patale, jo organizmas nenumaldomai silpo, tačiau dvasia pasinėrė į naujus, dar niekada neišgyventus potyrius. Šis netikėtas likimo iššūkis leido Ebenui atitrūkti nuo realaus pasaulio ir pažinti tai, kas slypi už mūsų suvokimo ribų, bei išmokti svarbiausią gyvenimo pamoką. Kaip gydytojas, jis įsitikino, kad sąmonė egzistuoja net tada, kai smegenys nefunkcionuoja. Ir tai, kad šitai teko patirti jam, gydytojui neurologui, Ebenas suprato kaip kvietimą naujai įvertinti mokslinius tokios būklės paaiškinimus.

Įspūdinga ir neįkainojama patirtis pakeitė gydytojo gyvenimą. Atrasta tiesa jis dalijasi su mumis, kad paskatintų permąstyti dvasines vertybes ir atrasti sielos pilnatvę.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1350)
knygusleptuve
(1009)
1350 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10826)