Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Prekės
Vartotojai
Maisto ruošimo technologija - Ona Piličiuauskienė, knyga

Maisto ruošimo technologija

Šioje knygoje "Maisto ruošimo technologija" pateikiamos visų rūšių maisto produktų - mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, miltų, kruopų, prieskonių ir kitų priedų charakteristikos, patiekalų ruošimo technologija. Schemomis iliustruojama patiekalų gaminimo seka. Yra skyrius apie dietinių patiekalų gaminimo ypatumus. Nemažai dėmesio skiriama patiekalų patiekimo būdams, puošybai.
Pavadinimas:

Maisto ruošimo technologija

ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Kalba:

Lietuvių

Vėliausiai atnaujinti
Vėliausiai pridėti
Pigiausios viršuje
Brangiausios viršuje
Populiariausios viršuje
Rekomenduojamos