Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Prekės
Vartotojai
Fermentavimas. Receptų knyga - Autorių Kolektyvas, knyga

Fermentavimas. Receptų knyga

Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai – mielės ir bakterijos.

Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia – neabejotinai gardūs!

Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų!
Pavadinimas:

Fermentavimas. Receptų knyga

ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Leidėjas:
Kalba:

Lietuvių

Vėliausiai atnaujinti
Vėliausiai pridėti
Pigiausios viršuje
Brangiausios viršuje
Populiariausios viršuje
Rekomenduojamos
Skelbimų neradome