Cosina Bellersen Quirini

Fermentavimas. Receptų knyga

(0) Prisijunkite, norėdami įvertinti.
Skelbimas

7.99 €

7.99
Būklė: Puiki
Miestas: Vilnius
Vartotojas

sarutobi
Parduodu

Skelbimo komentaras:
Knyga visiškai nauja, tad yra puikiausia dovana tiek sau pačiam, tiek kitam!

Santrauka: Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai – mielės ir bakterijos. Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia – neabejotinai gardūs! Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų!







sarutobi

(29)
  • Paskutinis prisijungimas: prieš 2 dienas
  • Viso knygų: 556
  • Skelbimas atnaujintas: prieš 3 savaites
  • Knyga visiškai nauja, tad yra puikiausia dovana tiek sau pačiam, tiek kitam!

Kaina: 7.99 EUR
Būklė: Puiki
Miestas: Vilnius

Komentuoti gali tik prisijungę vartotojai!

Panašūs skelbimai