Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Nepasiduok sistemai. Laisva ir švari sąmonė

Vadim Zeland
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090112427
Leidimo metai:
Aprašymas

Sėdėk savo darbo vietoje, savo narvelyje, ir spaudyk mygtukus, kaip priklauso. Kurk sistemos produktus ir vartok visa, ką ji tau duoda. Laikykis sociumo principo: „Jeigu visi taip daro, vadinasi, tai teisinga.“ Nesumanyk palikti bendros rikiuotės. Bet svarbiausia – visada būk prisijungęs prie tinklo. Būk sistemoje. Neieškok savo kelio – tau jį parodys. Nemąstyk, nevargink galvos – tau viską papasakos ir paaiškins. Tavo darbas – mokytis viską vertinti primityviausiu lygiu, išsiugdyti atitinkamus sąlyginius refleksus, kad reikiamu metu ir reikiamoje vietoje teisingai pasirinktum – pelės mygtuku, pirkėjo krepšiu ar balsavimo biuleteniu. O kai ateis laikas, būk pasirengęs papildyti gausias gretas tų, kurie bendra rikiuote žygiuoja ten, kur... Na, žodžiu, tau parodys kur. Svarbiausia – būk pasirengęs, sraigteli.

Mistikas Vadimas Zelandas mėgsta provokuoti skaitytoją. Šioje drąsioje ir atviroje knygoje autorius siūlo ir išsilaisvinimo kelią iš mus supančios technogeninės sistemos, kuri destruktyviai veikia žmogaus sąmonę. Vienintelė galimybė apginti savo laisvę bei pagerinti gyvenimo kokybę – perprasti sukonstruotos tikrovės mechanizmą ir jam pasipriešinti. Gyvoji mityba, energetika, saviraiška, mąstymo blokai, pramonės ir žiniasklaidos galia ir žala žmogaus sąmoningumui – pagrindinės šios aktualios knygos temos.

Vadimas Zelandas – paslaptingas rusų autorius, fizikas, mistikas, išpopuliarinęs realybės valdymo – transerfingo – metodą. Šis metodas išsamiai išdėstytas penkiose lietuviškai išleistose knygose bendru pavadinimu „Likimo valdymo galimybės“, taip pat dviejose „Gyvenimo transerfingo“ dalyse.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1349)
knygusleptuve
(984)
1349 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (8)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8553)