Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

TRIJŲ MINUČIŲ MEDITACIJA

Christophe André
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094664069
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Ši knyga – lyg šokoladinių saldainių dėžutė: nesušlamškite iškart 40 saldainių, verčiau po vieną ragaukite kiekvieną dieną, ištisą dieną kartokite vieną pratimą neskubėdami ir su malonumu.
Jeigu jūs naujokas, šie pratimai bus nelyginant iniciacija, įkvepianti žengti toliau. Jeigu jau medituojate, jie atgaivins jūsų asmeninę praktiką.

Christophe André (Kristofas Andrė; g. 1956) – prancūzų psichiatras ir psichoterapeutas. Jis yra vienas iš pagrindinių biheivioristinės, kognityvinės ir elgesio terapijos atstovų Prancūzijoje, vienas iš pirmųjų psichoterapijoje ėmęs taikyti meditaciją. Christophe'as André yra parašęs apie 30 knygų, skirtų plačiajai visuomenei, kiekvieną iš jų lydėjo didžiulis populiarumas. Lietuviškai jau išleistos jo knygos „Netobuli, laisvi ir laimingi", „Tik nepamiršk būti laimingas" ir „Ramybė". Dabar autorius kviečia skaitytojus patirti nusiraminimą ir atgauti gyvenimo pilnatvę medituojant.

Meditacijos nauda sveikatai didžiulė. Ji daro teigiamą biologinį poveikį, stiprina imunitetą, slopina uždegimą, rodos, stabdo ląstelių senėjimą, keičia su stresu siejamų genų ekspresiją, moko sutelkti dėmesį... Meditacija yra ir būdas labiau pažinti save, sumažinti negatyvių emocijų ir padauginti pozityvių. Bet didžiausias meditacijos privalumas - sąmoninga savęs ir pasaulio pajauta. Tai būdas puoselėti dvasingumą.

Knyga „Trijų minučių meditacija“ – tarsi kompetentingo draugo pamokymai, kaip medituoti. Profesionalo, kuris jumis nuoširdžiai rūpinasi ir su jumis kalbasi. Čia – 40 tekstų, kurie suteiks jums įkvėpimo žvelgti į save ir pasaulį su meile, ir pratimai, kuriuos galėsite atlikti kasdien. Pradėkite nieko nelaukdami.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (11)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8556)