Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Paslėpti lobiai: vaiko vidinio pasaulio žemėlapis

Violet Oaklander
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955998730
Leidimo metai:
Aprašymas

Knygoje apžvelgiamas psichoterapijos procesas: kaip vaikas ar paauglys patenka pas specialistą, kas vyksta, kokiais būdais suteikiama pagalba. Naudodama įvairias saviraiškos priemones, autorė jautriai ir supratingai prisiliečia prie vaiko vidinio pasaulio, skatina atsiverti gyvenimui, atrasti savo savastį ir išmokti pasirūpinti savimi. Tai jau antroji V. Oaklander knyga (pirmoji – „Langas į vaiko pasaulį“), skirta tiek su vaikais dirbantiems specialistams, tiek tėvams.

Pati užauginusi tris vaikus, dr. Violet Oaklander yra unikali psichoterapeutė – dirbdama su vaikais ji sugebėjo suderinti Geštalto terapijos teoriją, filosofiją ir praktiką, naudodama gausybę ekspresyvių technikų. Už savo nuopelnus V. Oaklander yra pripažįstama tarptautiniame lygyje. Nuo 1999m. greta psichoterapinio darbo su vaikais ir šeimomis, ji daug dėmesio skyrė mokymams, seminarams, supervizavimui ir rašymui. Kaip seminarų vedančioji ir supervizorė daug keliavo po visą pasaulį.

Tai jau antroji autorės knyga lietuvių kalba (2006m. išleista pirmoji jos knyga – „Langas į vaiko pasaulį“). Taip pat ji yra parašiusi straipsnių žurnalams bei skyrių kolegų knygose, įrašiusi audio ir videoįrašų apie psichoterapinį darbą su vaikais. Nuo 2007 metų V. Oaklander pasitraukė iš aktyvaus profesinio gyvenimo, jos darbus tęsia pelno nesiekianti organizacija – „Violet Solomon Oaklander Foundation“ (daugiau informacijos apie fondo veiklą galite rasti tinklapyje www.vsof.org).

Kodėl verta skaityti Violetos Oaklander knygą “Paslėpti lobiai"
"Lango į vaiko pasaulį" autorė Violeta Oaklander po dvidešimties metų parašė antrą knygą ir vėl mus drąsina: pravėrę langą į vaiko pasaulį, neabejotinai rasime lobį - jis slypi taip giliai, kad ne visada drįstame jo ieškoti. Tas lobis - vaiko kūrybinė dvasia, kurianti santykius, pasaulį ir jų sandūroje - unikalią vaiko savastį. Ji atspari ir galinti atlaikyti skaudžiausius išbandymus, kurių neturėtų patirti. Kartais slegiančios vaiką mintys ir jausmai užspaudžiami, tariamai išmetami, nuvertinami ir tampa trukdžiu jų gyvenime.

Šioje knygoje Violeta Oaklander, aprašydama savo darbo metodus, nevengia atskleisti ir savo jausmų bei patyrimo, nes tai svarbu norint suprasti vaiką, jo raidos ypatumus ir kūrybiškai padėti jam atrasti save. Violetos Oaklander profesinė ir asmeninė branda yra didžioji šios knygos dovana mums, skaitytojams, ji vertinga ne tik psichologams, bet ir visiems, bendraujantiems su vaikais ar suaugusiais.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7728)
medeina
(1856)
7728 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8555)