Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Minčių skaitymo menas. Kaip suprasti ir nepastebimai paveikti kitus

Henrik Fexeus
Prekė yra parduota
Būklė:
Gera
ISBN kodas:
9786090100585
Leidimo metai:
Aprašymas

„Minčių skaitymo menas“ – tai knyga apie tai, kaip stebint fizinius žmogaus pokyčius (veido išraišką, balso intonaciją, gestus) ir reakcijas susidaryti įspūdį apie jo savijautą, jausmus ir mintis, nes bet kokia mintis neišvengiamai sukelia kūno reakciją – net ir labai menką.
Neverbalinę (nežodinę) kalbą apdoroja pasąmonė ir siunčia atitinkamus signalus, tačiau kartais ir ji klysta. Dėl to ir buvo parašyta ši knyga – kad išmoktume teisingai vertinti kitų siunčiamus signalus bei kontroliuotume savo perduodamą informaciją, kad nekiltų nesusipratimų.

Knygą sudaro dvylika skyrių, kurių kiekvienas susideda iš smulkesnių skyrelių. Yra ir įvairių pratimų, padedančių praktiškai išbandyti aprašomus dalykus ir gautas žinias pagilinti.

Skaitydami knygą sužinosite: kaip, užmezgus kontaktą, jį išlaikyti; kas yra AKS modelis; kas yra emocijos ir kaip jas atpažinti pažvelgus į žmogaus veidą. Yra pateiktos nuotraukos, iliustruojančios septynias universalias emocijas. Taip pat sužinosite kaip atpažinti melą ir kas yra inkaravimas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1439)
knygusleptuve
(1014)
1439 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (28)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9073)