Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Nupiešk man avį

Joe-Ann Benoit
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955235507
Leidimo metai:
Aprašymas

Piešinių analizė paremta daugeliu disciplinų – grafologija, psichoanalize, sapnų simbolizmu ir statistika – tai jau viso šimtmečio daugybės mokslinių tyrimų objektas.

Nustatyta, kad egzistuoja ryšys tarp fizinio, intelektinio ir emocinio asmenybės vystymosi bei piešinių.

Knygoje pateikiami bendrieji interpretacijos principai leidžiantys iššifruoti piešiniuose slypinčią informaciją. Atskleidžiamos spalvų, erdvės ir formų simbolikos sąsajos su pasąmone ir asmens savybėmis.

Nors visas dėmesys skiriamas vaikų piešiniams, tie patys analizės principai taikomi ir suaugusiems. Piešimas – puiki savęs ir kitų pažinimo priemonė, turinti dar ir terapinį poveikį.

Būtų gan vertinga ir įdomu paanalizuoti atsitiktinai išsaugotus piešinukus, kurie atsiranda automatiškai, mums kalbant telefonu arba klausantis paskaitos.

Jei pašnekovas kelia nuobodulį, didelė tikimybė, kad piešime koncentrines spirales. Pokalbis kelia stresą – labai tikėtina, kad piešime kažką aštriais kampais.

Knyga gali tarnauti kaip papildoma priemonė dirbantiems su projekcine HTP metodika. Be namo medžio ir žmogaus testo čia aptariamas dar šeimos vaizdavimas, taip pat pedagoginis, psichologinis ir terapinis piešimas.

Knygoje atskleidžiamas nepaprastai įdomus vaikų piešinių pasaulis ir analizės būdai kurie puikiai pasitarnaus, kaip efektyvi papildoma darbo priemonė auklėtojoms, mokytojams, psichologams ir tiesiog tėvams ar seneliams.

Tai puiki dovana jauniems tėveliams ar su vaikais dirbantiems specialistams.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7768)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5575)