Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Ką apie tave sako apranga. Psichologija moters drabužinėje

Jennifer Baumgartner
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090109984
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kodėl perkame daugiau drabužių, nei mums reikia, ir ką daryti, kai drabužinė perpildyta, o mes vis tiek nežinome, ką rengtis? Kodėl kai kurie nauji pirkiniai taip ir lieka neišpakuoti, o mes vis dėvime tuos pačius drabužius, nors jie mums nebetinka ir jais apsirengusios nesijaučiame gerai?

Ką daryti su potraukiu pirkti drabužius ne pagal amžių arba „apsigyventi“ mamos kelnėse?

Šioje knygoje Jennifer Baumgartner ne tik pateikia vertingų patarimų drabužių ir aksesuarų derinimo klausimais, bet ir atskleidžia, kokias mintis ir jausmus atspindi išvaizda.

Sunkumų, susijusių su garderobu, dažniausiai kyla dėl psichologinių problemų, ir autorė padeda išsiaiškinti, kaip jas išsprendus susikurti asmenybę atitinkantį stilių ir įsileisti į gyvenimą teigiamų permainų.

Tad jeigu turimi drabužiai nebepatinka, nebūtina eiti į parduotuvę pirkti naujų. Atsakymą į seną kaip gyvenimas klausimą „Ką rengtis šiandien?“ rasite šioje knygoje!

Jennifer Baumgartner (Dženifer Baumgartner) – klinikinės psichologijos mokslų daktarė, stiliaus konsultavimo įmonės „InsideOut“ įkūrėja. Autorė rašo tinklaraštį žurnalui „Psychology Today“, gyvena Potomake, Merilando valstijoje, JAV.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7731)
medeina
(1858)
7731 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Panašios prekės

Žiūrėti visas (8565)