Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Apie meilės paieškas ir suradima

Patrick Süskind
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955240082
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Patrikas Süskindas, vienas populiariausių šių dienų vokiečių rašytojų, gimė 1949 m. Ambache žurnalisto ir rašytojo Vilhelmo Emanuelio Süskindo šeimoje. Studijavo istoriją Miunchene. 1981 m. debiutavo kaip pjesės teatrui Kontrabosas autorius. Jo istorinis romanas Kvepalai (1985) sulaukė pasaulinio pripažinimo, devynerius metus išsilaikė bestselerių sąrašuose, išverstas į 42 kalbas, 2006 m. laukiama jo ekranizacijos premjeros. Kartu su žymiu režisieriumi Helmutu Diegliu rašo scenarijus televizijos serialams ir kino filmams. Populiarūs ir jo apsakymai Balandis (1987), Pono Zumerio istorija (1991), Trys istorijos (1995). Apie autoriaus gyvenimą žinoma nedaug, jis vengia viešumos ir literatūrinio šurmulio, atsisakė įvairių premijų, yra davęs vos keletą interviu.

Ar dainuoti apie meilę, jei ja netiki, apie vienintelę didžiąją gyvenimo meilę, pranokstančią ir net įveikiančią mirtį? Apie meilės paieškas ir suradimą – tai „pasakiškai melodraminė romantinė komedija“ (Helmutas Dietlis) apie meilę ir mirtį.

Kompozitorius Mimi Nachtigalis ir dainininkė Venera Morgenštern įsimyli iki pakvaišimo, septynerius metus pykstasi ir pagaliau išsiskiria. Tada skausmingai suvokia praradę didžiąją gyvenimo meilę. Savo širdgėlą kiekvienas jų iš pradžių mėgina slopinti pragmatiškai: Venera susiranda naują draugą, Mimi atsižada gyvenimo. Kai jiedu pagaliau supranta, jis – Anapus, ji – šiame pasaulyje, nebegalintys gyventi vienas be kito, atrodo, kad jau per vėlu. Tvirtai tikėdama meile, pranokstančia mirtį, Venera, kaip kadaise Orfėjas, keliauja į Požemių karalystę susigrąžinti prarasto mylimojo...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (393)
alpau
(140)
393 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (34)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48149)