Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Nenuoramų Kalėdos Pavasario skandalai

Lisa Kleypas
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094069611
Leidimo metai:
Aprašymas

Penktoji ciklo „Nenuoramos aristokratės“ knyga


Nenuoramos aristokratės – keturios nutrūktgalvės merginos, sudrebinusios Londono aukštuomenę drąsiomis ir aristokratijai nederančiomis meilės paieškomis. Laimingai ištekėjusios jos vėl suvienija jėgas. Šįkart jų tikslas – įtikinti užkietėjusį viengungį, kad tikroji laimė gali laukti čia pat, po amalo šakele.

Artėja Kalėdos. Rafas Boumanas iš Amerikos atvyksta į Londoną ir ketina susitikti su jam parinkta nuotaka, ledi Natalija Blendford. Niekas neabejoja, kad puikios išvaizdos vyriškis jai padarys įspūdį. Koją gali pakišti tik jo amerikietiški įpročiai ir pernelyg laisvos manieros. Rafas įsitikinęs: pirmiausia reikia perprasti Londono aukštuomenės taisykles. Tačiau kai prie piršlybų nagus prikiša keturios buvusios pobūvių sienų ramstytojos, nežinia, kuo viskas gali baigtis.
Paaiškėja, kad susirasti nuotaką nėra taip lengva. Ledi Natalijos palydovei Hanai jaunasis amerikietis atrodo visai netinkama pora gerai išauklėtai aukštuomenės gražuolei. Negana to, Rafas pats pameta galvą. Dėl moters, kurios jam nedera trokšti ir kurios negalės turėti.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1454)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (29)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48149)