Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Apsišaukėlė. Keista porelė. Nepaprastasis. Neįveikiamas potraukis

Diana Hamilton
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
998679935X
Leidimo metai:
Aprašymas

"Apsišaukėlė". Chavjeras Kampusana, patrauklus, vidutinio amžiaus, turtingos ir kilmingos ispanų šeimos galva, vyksta Londonan. Jis net neabejoja, jog amorali egoistė manekenė Kordelija Soms tik apsidžiaugs galėdama savo mažutį sūnelį iškišti turtingiems giminaičiams. Tačiau Don Chavjeras nežino, kad Kordė turi seserį Ketę, besirengiančią berniuką įsisūnyti. Bijodama, kad įtakingas ispanas neatimtų vaikučio, Ketė kažką nutyli, kažką pameluoja ir nė pati nepajunta, kaip įklūva į savo pačios paspęstus spąstus.
"Keista porelė". Kodėl bosas, tas geležinis, tik darbu besidomintis verslininkas, padėjėja priėmė nei rekomendacijų, nei patirties neturinčią merginą? Reikia pripažinti, kad jis neapsiriko. Jos, be darbo, irgi daugiau niekas nedomina. Keista porelė, galvoja bendradarbiai. O ką galvoja šie du atsitiktinai susitikę žmonės? Nieko jie negalvoja, tik jaučia nenumaldomą trauką vienam prie kito. Deja, viskas gana painu...
"Nepaprastasis". Važiuodami kelias dienas per dykumą, jie išgyveno visą gyvenimą. Jie bėgo, ir mirtinas pavojus jų tykojo kiekvieną minutę. Jis, JAV karinių oro pajėgų žvalgas, žmogus matęs šilta ir šalt, stebisi ir žavisi ištverminga trapia mergaite - savo bendrakeleive. O ją stebina ir jaudina šito rūstaus ir nekalbaus vyriškio rūpinimasis ja. Tokiomis aplinkybėmis meilė neišvengiama... Tiktai pernelyg daug kas juos skiria. Nejaugi jie taip ir negalės susieti savo likimų?
"Neįveikiamas potraukis". Jauna sumani anglė atvyksta i Norvegiją ieškoti skandinaviškosios savo šeimos šakos. Atsitiktinis susitikimas jūrų kelte su gražuoliu vikingu paįvairina jos paieškas netikėčiausiomis taigmenomis, o galų gale iš esmes pakeičia visą jos gyvenimą.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7731)
medeina
(1858)
7731 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46201)