Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Dabar ir visados

Maggie Stiefvater
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789955817017
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Mums bučiuojantis buvo nesvarbu, kad vos prieš kelias valandas buvau vilkė. Nesvarbu, kad vos palikus šią akimirką mūsų laukė tūkstantis paspęstų žabangų. Svarbu buvo tik štai kas: besiliečiančios mūsų nosys, minkšta jo burna, maudimas manyje.
Kai sutiko Greisę, Semas buvo vilkas, o ji – mergina. Galų gale jis atrado būdą tapti vaikinu, ir jų meilė iš tolimo susidomėjimo virto tvirtu bendro gyvenimo artumu. Pasakojimas taip ir turėjo baigtis. Bet Greisei nebuvo lemta likti žmogumi. Dabar ji yra vilkė. O Mersi Folso vilkus netrukus iššaudys per paskutinę didžiulę medžioklę.
Semas dėl Greisės padarytų bet ką. Bet ar vienas vaikinas ir viena meilė iš tiesų gali pakeisti priešišką, plėšrų pasaulį? Netrukus vieną tyrą akimirką susidurs praeitis, dabartis ir ateitis – tą akimirką bus sprendžiama, mirti ar gyventi, atsisveikinti ar likti amžiams.
Maggie Stiefvater (Megė Stifvoter) už savo romanus „Virpėjimas“ ir „Laukimas“ New York Times pripažinta geriausia skaitomiausių knygų rašytoja. Jos kūryba vadinama „melodinga, stebuklinga ir spinduliuojančia romantiką… puikiai tinkančia aštriems protams ir poetiškoms širdims“.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7766)
medeina
(1899)
7766 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (24)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3709)