Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094220920
Leidimo metai:
Aprašymas

Knygos anotacija

Ši knyga buvo pirmoji, atskleidusi pačios slapčiausios pasaulio žvalgybos – GRU (čia vadinamos Akvariumu) paslaptis. „Akvariumas“ sulaukė daugiau kaip 70 leidimų 27 kalbomis, paskatino sukurti kino filmą, televizijos serialą, begalę literatūrinių pamėgdžiojimų.

Viktoras Suvorovas – profesionalaus žvalgybininko Vladimiro Rezuno pseudonimas. V.Suvorovas buvo GRU pulkininkas. Gimė 1948 m. Ukrainoje kariškio šeimoje. Baigė Charkovo aukštąją gvardiečių tankų mokyklą, tapo karininku. 1968 m. dalyvavo įsiveržime į Čekoslovakiją. Tada GRU į jį ir atkreipė dėmesį. Jis baigė specialiosios paskirties kursus, mokėsi Karinėje Frunzės akademijoje Leningrade ir ją baigęs buvo paskirtas į GRU centrinę būstinę Maskvoje.

Dirbo Vienoje – sovietų karinio atašė padėjėjas, kaupė žvalgybinę informaciją. 1978 metais pasiliko Vakaruose. Už išdavystę už akių nuteistas mirties bausme. Gyvena Didžiojoje Britanijoje.

Ištrauka
„Žvelgiu į jį, į savo pirmąjį agentą, užverbuotą užsienyje. Savo puikios šalies saugumą jis parduoda už trisdešimt sidabrinių. Man tai visai nepatinka. Aš tai darau todėl, kad neturiu kitos išeities. Toks likimas. Jei ne čia, tai kitoje vietoje sistema man rastų žiaurų darbą. Jei atsisakysiu, sistema mane praris. Nesu laisvas žmogus. Bet tu, šunsnuki, laisva valia...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7766)
medeina
(1899)
7766 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (56)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5925)