Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Apsivalymo ritualas

T. Sullivan Mark
4.99 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
1212121212123
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Romane "Apsivalymo ritualas" (1997) sprendžiamas amžinas žmogaus ir gamtos konfliktas. Romano herojė Diana Džekmen, vaikystę praleidusi Meino valstijos giriose, tėvo ir prodėdės - mikmakų genties indėno šamano - globojama Mažoji Varniūkštė, išmoko būti laisva ir jausti pasaulį, kuris daugeliui civilizacijos išaugintų žmonių lieka nesuvokiamas. Tapusi programuotoja, atstumta žmona, praradusi vaikus, ji bando atgauti dvasinę pusiausvyrą, bet atsiduria žavioje, pirmapradėje ir... mirties valdomoje karalystėje.
Septyni medžioklės mėgėjai ir žurnalistas susirenka Britų Kolumbijos giriose, atskirtose nuo civilizacijos, vaikytis elnių galingais ragais. Tačiau kažkas stebi medžioklės puotą - kažkokia beprotiška, smurtaujanti jėga, kuri medžiotojus vieną po kito suseka, nukauna ir išmėsinėja tarsi jų medžiojamus žvėris. Netikėtai medžiotojai patys virsta... grobiu.
Tik kas tas žudikas, tas greitas, negailestingas, savo auką pažįstantis priešas? Koks tikrasis šiurpiųjų žudynių tikslas? Ir Mažoji Varniūkštė (ko nepadarytų Diana Džekmen) stoja susigrumti su priešu akis į akį...

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7728)
medeina
(1858)
7728 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46179)