Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Brėkštanti aušra

Stephenie Meyer
Prekė yra parduota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Aprašymas

Kai myli tą, kuris tave žudo, nėra ko rinktis. Kaip galėtum bėgti, kaip galėtum kovoti, jei tuo įskaudintum mylimąjį? Jei mylimajam tegalėtum dovanoti savo gyvastį, kaipgi jos nedovanotum?

Jei iš tikrųjų myli?

Neatšaukiamai įsimylėti vampyrą - tai ir svajonė, ir košmaras, įaustas į pavojingą Belos Svan realybę. Plėšoma karštos meilės Edvardui Kalenui ir stipraus ryšio su vilkolakiu Džeikobu Bleku, ji ištveria audringus pagundų, netekčių ir nesantaikos metus, kol prieina lemiamą akimirką. Jos neišvengiamas pasirinkimas - prisidėti prie kraupaus, bet viliojančio nemirtingųjų pasaulio ar gyventi paprastą žmogišką gyvenimą - tampa lemiamu veiksniu, nuo kurio priklauso dviejų genčių likimas.

Dabar, Belai apsisprendus, prasideda neregėti dalykai, o jų padariniai gali būti pragaištingi. Vos tik plonytės Belos gyvenimo gijos - pirmiausia atrastos Saulėlydyje, paskui nutrautos ir išbarstytos Jaunatyje ir Užtemime - regis, pradeda atgyti ir megztis, kyla grėsmė, kad jos bus sunaikintos... amžiams.

Stulbinama Saulėlydžio sagos pabaiga, kurios laukėme užgniaužę kvapą, nušviečia šio kerinčio epo, sužavėjusio milijonus skaitytojų, paslaptis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7731)
medeina
(1858)
7731 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (74)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35740)