Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094661235
Leidimo metai:
Aprašymas

Romanas „Gimtinė" – šeštoji W. Nicholsono knyga, sėkmingai tęsianti klasikinio romano tradiciją: gilūs psichologiniai veikėjų portretai, istoriniame fone besivystanti dviejų porų meilės istorija. Ir esminių klausimų sprendimas: meilė ar pareiga, drąsa ar bailumas, siekiant išsaugoti gyvybę.

Alisa atsirado iš ilgos klaidų virtinės, taip jai sakoma. Jau jos prosenelė buvo ištekėjusi ne už to vyro. Nuvykusi į Normandiją susitikti su savo niekad prieš tai nematyta senele, Alisa išgirsta savo atsiradimo istoriją, kurioje – ne tik klaidos, o ir tikra meilė.

Tai pasakojimas apie prosenelę, gražuolę Kitę, ir du geriausius draugus, Edą ir Larį. Apie meilę karo metu, 1942-ųjų vasarą: Edas – specialiųjų pajėgų karininkas, Laris – ryšių tarnybos leitenantas, ir Kitė – štabo vairuotoja, kurios jie abu trokšta. Meilės ir karo įkarštis. Lordas Mauntbatenas sutelkia sąjungininkų pajėgas reidui į vokiečių okupuotą Djepą, ir tai tampa viena didžiausių Antrojo Pasaulinio karo katastrofų, visam laikui pakeitusių daugelio likimus. Edžio ir Lario – taip pat. Visų jų likimai susijungia ir vėl išsiskiria, klaidas kartoja vaikai...

Trijų žmonių meilės, drąsos ir bailumo, apsisprendimų ir paklydimų istorija. Istorija apie savo savasties paieškas, apie gimtinę, kurios iš mūsų niekas negali atimti.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1361)
knygusleptuve
(1010)
1361 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (11)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (36894)