Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Širdies muzika

Jane Lovering
5.50 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090113073
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kas nutinka, kai susitinka du jauni žmonės ir pajunta vienas kitam simpatiją, bet dar stipriau bando išsaugoti savo paslaptis?

Džemaima Haton apsisprendžia pradėti naują gyvenimą ir pamiršti skaudžią praeitį. Pasiėmusi tik būtiniausius daiktus ir galvoje neturėdama jokio plano, ji išvažiuoja į kitą miestą – kur jos niekas nepažįsta ir nežino apie įvykius, kuriuos ji norėtų ištrinti iš atminties.

Iš pradžių naujame mieste Džemaimą lydi sėkmė: atsitiktinai sutikta nedidelės krautuvėlės savininkė Saskija sutinka prekiauti jos kuriamais papuošalais, o ten pat dirbanti Rouzė pasiūlo pastogę. Tačiau netrukus reikalai ima šlyti: Saskija kažkodėl apsigalvoja ir nebenori priimti Džemaimos papuošalų...

Bet nepavydėtinoje padėtyje atsidūrusiai Džemaimai ir vėl nusišypso sėkmė: užklydus į gitarų parduotuvę, keistuolis jos savininkas Benas Deivisas pasisiūlo prekiauti merginos papuošalais.

Netrukus paaiškėja, kad atsiskyrėlis Benas, kaip ir Džemaima, turi didelių paslapčių...

Tarp Džemaimos ir Beno netrukus ima megztis simpatija. Bet juos kaip siena skiria jųdviejų paslaptys, kurias abu kaip įmanydami saugo.

Tačiau ar ilgai jiems pavyks slapstytis?

Dar daugiau sumaišties įneš netikėti vingiai ir Saskijos bei Rouzės gyvenime...

Knyga, 2011 metais Anglijoje išrinkta geriausiu romantiniu romanu.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (35714)