Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Apginti sūnų

William Landay
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090113288
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Kam ryžtumeisi, kad išgelbėtum sūnų?

Ramiame priemiestyje, parke šalia vidurinės mokyklos, randamas negyvas keturiolikmetis Benas. Bylos imasi Endis Barberis – atsidavęs šeimai žmogus ir kartu apygardos prokuroro tarnybos darbuotojas. Endžio sūnus Džeikobas yra Beno bendraklasis, tad Barberis stengiasi kuo greičiau rasti žudiką ir nuraminti įbaugintus mokinių tėvus.

Vis dėlto nusikaltimo tyrimas nejuda iš vietos, nėra nė mažiausio pėdsako, už kurio Endis galėtų užsikabinti. Nužudymo aplinkybės ima aiškėti, kai ant aukos drabužių aptinkamas piršto atspaudas. Jis Endžio sūnaus Džeikobo...

Apygardos prokuroras nušalinamas nuo bylos, o jo sūnus suimamas. Endis Barberis patiria baisiausią košmarą – jis visą gyvenimą atidavė teisingumui, kita vertus, žino, kad neklystančių nebūna. Ar jam pasikliauti teismų institucija ir atiduoti savo sūnų prisiekusiųjų teismui? Juolab, kad visi Niutono gyventojai, nė neprasidėjus tikrajam teismui, jau nuteisė berniuką...

Endis Barberis su žmona Lore ryžtingai stoja sūnaus pusėn: neįmanoma, kad šis būtų galėjęs taip siaubingai pasielgti. Ar vaikas, kuriam kas vakarą palinki labos nakties, galėtų žiauriai nužudyti klasės draugą?

Ar gyvenimas po teismo, kad ir koks būtų nuosprendis, leis šiai šeimai vėl pasijusti laimingai?

Knygos autorius William Landy yra pats dirbęs apygardos prokuratūroje, tad itin meistriškai perteikia visus teismo proceso niuansus, aprašo teismo salės atmosferą, kai net subtiliausias murmesys gali daug ką reikšti. Autorius jautriai ir sumaniai atskleidžia dramatiškąją istorijos pusę, kurioje tėvams tenka sunkiai pakeliama atsakomybė už savo sūnų, aprašo beatodairišką meilę jam net tada, kai pradeda irti tvirčiausi šeimos pamatai, o klaidos ieškant išeities priveda prie beprotiškiausių poelgių.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (7744)
medeina
(1914)
7744 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48136)