Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sudie, Viena – bonjour, Paryžiau!

Susanna Kubelka
5.48 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090112120
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Jaučiausi tarsi patekusi į pasakų šalį. Nuostabus viešbutis, greta – mano gyvenimo meilė, gimininga siela. Mes jautėmės tarsi būtume vienas kūnas, ir ne tik lovoje – mudviem patiko tos pačios knygos, mėgome tą pačią muziką. Tik vienas juodas debesėlis klajojo toli, prie pat horizonto – namuose likusi jo žmona.

Viena. Paryžius. Tai miestai, kur ore sklando džiugesys ir meilė. Jauna atkakli studentė Kitė Valentin paklūsta širdžiai ir stačia galva neria į didįjį gyvenimo nuotykį. Palikusi jaukų butuką Vienos senamiestyje, ji išvyksta į Paryžių pas svajonių vyrą.
Klifordas atrodo tarsi nužengęs iš žurnalo: aukštas, žilaplaukis, nepaprastai pasitikintis savimi, garsus žurnalistas. Tik viena bėda – jis vedęs. Šis amerikietis žaibiškai užkariauja Kitės širdį ir pakloja merginai pasaulį po kojomis.
Tačiau neilgai trukus padangę aptemdo nemalonūs šešėliai – alkoholis, pykčio priepuoliai ir pavydas. Kitei tenka sukaupti visą drąsą, apsiginkluoti optimizmu ir pasitelkus talentą pamėginti išsivaduoti iš pražūtingos aistros pinklių.
„Šiandien madam pareis vėliau“ autorė Susanna Kubelka žinoma daugiau nei 29 pasaulio šalių. Autorės romanai pavergia subtiliu humoru, nepaliaujamu optimizmu ir išmintingu požiūriu į gyvenimą, meilę bei visas iš to išplaukiančias peripetijas.
Susanna Kubelka gyvena ir Paryžiuje, ir Vienoje. Knyga „Sudie Viena – bonjour, Paryžiau!“ – neįtikėtina ir tuo pačiu gyvenimiška, joje atskleidžiama nemažai autorės biografijos detalių.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (94)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47687)