Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Turiu jūsų telefoną

Sophie Kinsella
6.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Aprašymas

Aš jį pamečiau; vienintelį pasaulyje daiktą, kurio tikrai negalėjau pamesti. Pamečiau sužadėtuvių žiedą. Jį saugojo trys Tavišų šeimos kartos... o dabar, kai jo tėvai grįžta iš Jungtinių Valstijų, aš žiedą pamečiau. Tą pačią dieną, kai jie grįžta. Kvėpuok, Pope. Mąstyk pozityviai!

Popė Vajet dar niekada nebuvo tokia laiminga. Ji rengiasi tekėti už Magnuso Tavišo, bet vieną popietę jos „ilgai ir laimingai“ ima byrėti į šipulius. Ji pametė sužadėtuvių žiedą, o apimta panikos prarado dar ir telefoną. Drebančiomis kojomis vaikštinėdama po viešbučio vestibiulį, šiukšliadėžėje ji pamato mobilųjį. Kas randa, to ir telefonas! Dabar ji gali palikti naująjį numerį viešbučio darbuotojams, kad radę žiedą šie jai paskambintų. Puikumėlis!

Tik štai verslininkas Semas Rokstonas, kurio įmonei radinys priklauso, nesutinka telefono atiduoti. Jis nori atgauti telefoną ir nepagiria Popės už tai, kad ši perskaitė visas jam siųstas žinutes ir kišosi į asmeninį jo gyvenimą.

Vėliau viskas pakrypsta netikėtai — Popė ir Semas nuolat tvarko vienas kito gyvenimus elektroniniais laiškais ir žinutėmis. Mergina rengiasi vestuvėms, vėl sulaukia paslaptingo skambučio, yra priversta slėpti kairę ranką nuo Magnuso ir jo tėvų... Popė greitai supranta, kad jos laukia didžiausia gyvenimo staigmena.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (36)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47672)