Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Undinės Krėslas

Sue Monk Kidd
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Baltųjų garnių saloje, benediktinų vienuolyno bažnyčioje stovi nepaprasto grožio krėslas, išpuoštas drožinėtomis undinėmis ir skirtas šventajai, kuri, pasak legendos, buvo undinė.
Į šią salą vieną dieną grįžta Džesė, tolimame mieste palikusi įprastą gyvenimą ir mylimą vyrą su dukra. Ji atvyksta slaugyti čia gyvenančios motinos, dėl neaiškių priežasčių nusikirtusios pirštą.

Saloje Džesė artimiau susipažįsta su nepakartojamomis motinos draugėmis – triukšmingąja parduotuvės savininke Kete bei oria vergų istorijos kronininke Hepsiba, ir vienuoliu broliu Tomu, besiruošiančiu duoti amžinuosius įžadus. Iki tol buvęs ramus ir niekuo neišsiskiriantis Džesės gyvenimas ima virsti aukštyn kojom...
Atgyja ne tik seni vaikystės prisiminimai apie tėvo mirtį, bet ir ilgai slėptos svajonės bei troškimai. Džesė netikėtai pajunta stiprų geismą žaviam būsimajam vienuoliui Tomui ir ima ilgėtis laisvės, kurios niekuomet neturėjo. Maža to, niekada negalėjusi suprasti, kodėl motina taip ir neatsigavo po tėvo mirties, pradeda įtarti, kad ši slepia kažkokią paslaptį.

Tai labai emocinga knyga, kupina aistros ir magiškų salos gyvenimo aprašymų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (490)
vilniete
(481)
490 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (16)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (46249)