Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Paganinio kontraktas

Kepler Lars
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786094033735
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Detektyvas Jonas Lina, narpliojęs sudėtingą šeimos skerdynių bylą milžiniškos sėkmės sulaukusioje knygoje HIPNOTIZUOTOJAS, sugrįžta antrajame Larso Keplerio bestseleryje!

PAGANINIO KONTRAKTAS – įtempto siužeto detektyvinis romanas iš „Skandinaviško detektyvo elito“ serijos, virtęs tarptautine literatūrine sensacija ir pelnytai besiveržiantis į kino ekranus. Pirmoji Larso Keplerio knyga HIPNOTIZUOTOJAS tapo bestseleriu 37 šalyse, buvo „išluota“ ir Lietuvoje (laukiame pakartotinio tiražo!) – ne mažiau dėmesio ir laurų vertas ir PAGANINIO KONTRAKTAS. Kontraktas, nuo kurio sąlygų vykdymo, pasirodo, negelbėja net mirtis.

Knygoje atskleistas dviejų, itin keistų ir šiurpių žmogžudysčių tyrimas: kaip susiję jūros vandens „prigėrusi“ moteris ir neįprastas pasikorėlis prabangiame bute? Detektyvas Jonas Lina puikiai supranta, kad moteris iš dreifuojančio laivo, kurios plaučiuose rasta sūraus vandens, tačiau rūbai sausi, mirė visai kitaip nei norėta įtikinti; o pasikoręs vyras turbūt visai nepasikorė, nes nepaliko jokio pėdsako, kaip pasiekė aukštas buto lubas. Šios painios mįslės ir intriguojantys siužeto vingiai – knygoje PAGANINIO KONTRAKTAS.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1350)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (57)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5926)