Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Pamestų žmonų klubas

Olivia Goldsmith
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9955-08-377-8
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Elisė, Brenda ir Anė - visas jas paliko vyrai. Turtuolė kino žvaigždė Elisė, pasitelkusi ryšius, savo vyrui advokatui praskynė kelią į žmones. Brendos „šeimos“ verslas davė pradžią milžiniškam jos vyro verslui. Anė irgi kuo galėdama rėmė savo sutuoktinio karjerą reklamos pasaulyje. Tačiau sėkmės aukštumas pasiekę vyrai pametė savo žmonas dėl kitų - jaunesnių, dailesnių, žavesnių.
Ir štai kartą susirinkusios į restoraną priešpiečių Anė, Brenda ir Elisė nusprendžia, jog išmušė atpildo valanda. Rezgamas smokslas, ir jam pasisekus, visiems vyrams bus atseikėta pagal nuopelnus.
Išradinga, įdomi ir nepaprastai smagi knyga apie tris paliktas moteris ir Niujorko aukštuomenės gyvenimą.

„Šitas teisėtas paišdykavimas suteiks malonumo ir įkvėps energijos kone kiekvienai bjaurias skyrybas išgyvenusiai moteriai... Šitas žavingas, mielas ir įtikimas Goldsmit romanas tikrai privers nusišypsoti ir, be jokios abejonės, kai ką gerokai užsiutins.“ (Rublishers Weekly)

„Smagu, sklandu ir seksualu.“ (Cosmopolitan)

„Greitas tempas... Čia daug sekso ir vaidų, dramatiškų įvykių ir gandų apie turtinguosius... Moterys - dirbančios, rezgančios intrigas ir drauge besilinksminančios - gali triumfuoti ir triumfuos. Sėkmės, Olivija Goldsmit!“ (New York Newsday)

„Bet kuriai moteriai, kuriai teko nervintis dėl skyrybų sutarties ar šlykštūno "buvusiojo“, šitas pasakojimas tikrai patiks.“ (Seattle Times)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47666)