Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Mikrokosmas, arba Sogos teorema

Asuka Fujimori
3.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789986165972
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

“Mikrokosmas, arba Sogos teorema” – knyga, kurioje nėra nieko tikra.

Autorius – fikcija. Asuka Fujimori – japonė, studijavusi Paryžiuje ir rašanti prancūziškai. „Mikrokosmas, arba Sogos teorema” – antrasis jos romanas, dėl savo neįprastumo sulaukęs didelio pasisekimo. Tačiau tai – netiesa; Asuka Fujimori iš tikrųjų yra…

vyras. Lenkų kilmės rašytojas Thomas Taddeusas, savo vardu kuriantis detektyvus.

Knyga – fikcija. Senovės Japonijos istorijos kadrus keičia šiuolaikinės Japonijos kadrai – lyg viena teatro mizanscena keistų kitą. Viskas sukasi apie Sogų giminę: VII amžius, iškrypęs, ištvirkęs ir išsigimęs Japonijos imperatoriaus dvaras, kuriame viešpatauja Sogos, – ir šių laikų Japonija, sprogimas Hirosimoje, kur gyvenimą baigia paskutinis kilmingos Sogų giminės palikuonis Hitošis. Japonija – tarsi žiauraus teatro scena, kur liejasi kraujas, išlepintos princesės tuokiasi su Mėnuliu, o genialus logikas visas savo jėgas atiduoda tik jam vienam žinomo tikslo įgyvendinimui.

Pagrindinis herojus, didžiausias visų laikų Japonijos nusikaltėlis – fikcija. Hitošis Soga – kardų dirbėjo ir nimfomanės sūnus, nepaprastų gabumų berniukas, vėliau –pasaulinio garso logikos profesorius. Hitošis Soga veda vienos turtingiausių Japonijos šeimos palikuonę. Hitošis Soga – pabaisa, serijinis žudikas maniakas, kamuojamas paveldėtų demonų.

Netikėkite niekuo, kas parašyta. Tikėkite žiauria, juodojo humoro persmelkta pasakotojo fantazija.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (248)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (11)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (48076)