Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Sidabrinė kriauklė

Federica de Cesco
9.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9786090114957
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tai knyga apie meilę.

Meilę – galingą kaip gamtos stichija, gydančią sielos ir kūno žaizdas.

Julijos vaikystė buvo nelengva. Norėdama kuo greičiau ištrūkti iš niūrių namų ir pabėgti nuo slogių prisiminimų, ji visai ne iš meilės išteka už vyresnio pasiturinčio šveicaro. Santuoka nėra laiminga. Julija blaškosi, artumo ieško kito vyro glėbyje, tačiau nesėkmingai.

Ji nemylima, bet ir pati nemoka mylėti.

Netikėtai draugė jai pasiūlo kartu vykti į Japoniją. Julijos širdy sukirba ilgesys – kadaise, kai dar buvo paauglė, ji taip svajojo apie tą tolimą šalį! Ir ji išvyksta.

Japonijoje Julija susipažįsta su muzikantu ir šamanu Kenu. Juos abu apima beprotiška aistra, virstanti meile. Sužeista Julijos siela ima pamažu gyti, nes likimas šiuos žmones seniai susiejo nematomais saitais. Meilė gydo ir Keną, vaikystėje išgyvenusį Hirosimos košmarą.

Subtilus, jaudinantis, aistringas ir vaizdingas pasakojimas ras kelią į kiekvieno, kada nors svajojusio iš esmės pakeisti savo gyvenimą, širdį. Tai knyga apie dvasinį artumą, begalinę meilę ir viltį.

Knygos autorė Federica de Cesco gimė Italijoje, vėliau gyveno įvairiose šalyse, mokėsi psichologijos ir meno istorijos. Dabar gyvena Šveicarijoje, ištekėjusi už fotografo japono, todėl romane „Sidabrinė kriauklė“ autorei puikiai pavyko perteikti tolimos kultūros savitumą ir grožį.

Bėgdama nuo nepavykusios santuokos Julija išvyksta į Japoniją. Visada apie tą šalį svajojusi, moteris čia iš tiesų randa dvasinę pusiausvyrą ir meilę – aistringą, gilią, išlaisvinančią. Juliją ir jos draugą japoną Keną vis dar persekioja praeities košmarai, tačiau artumas ir meilė atveria jiems duris į naują gyvenimą.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (15)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (47635)