Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Akmenų knyga, arba Žingsnis į platesnį suvokimą. T. 2, d. 1

Audronė Ilgevičienė
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tai įvadas į antropoteosofiją. Dabartinio žmogaus sąmoningumas gerokai skiriasi nuo žmonių, gyvenusių prieš kelis tūkstančius ar net kelis šimtus metų (ypač Europoje), sąmoningumo. Išsimokslinęs žmogus mąsto, vadinasi, jam turi būti paaiškinta. Mokslas atveria vis daugiau to, kas anksčiau buvo žinoma tik Pašvęstiesiems, tačiau jis negali paaiškinti viso to taip, kaip tai galėjo jie.

Kodėl ši dalis įdedama į „Akmenų knygą“?

Todėl, kad ateities mineralų terapija jau dirba ir dirbs su kristalinėmis struktūromis, padedančiomis keisti ir žmogaus mentalines struktūras. Šis procesas, nuosekliai ir teisingai atliekamas, padeda keistis ir sąmonėti natūraliai. Tačiau šito maža. Reikia dar žinoti, kas vyksta ir kaip vyksta, kodėl vyksta ir kas bus toliau.

Tas, kuris žino ir daro, yra neįveikiamas. Tai viena iš Pašvęstųjų taisyklių.

Todėl ši knyga apie kosmines įtakas dabar, Mėnulio poveikį pereinamuoju laikotarpiu, apie sąmonę ir jos galimas formas – ne formas, apie pokalbius su nematomais pasauliais ir akmenimis, apie nematomų pasaulių sandarą, sielą ir dvasią ir daug to, ką turėtų žinoti pradedantis ieškotojas ir ieškantysis, tam, kad atsirinkti vis aktyvėjančiame dvasiniame versle ir tikrybėje.

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (35)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (10531)