Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Linda, kaip iš Lindos žmogžudystės: itin prikaustantis detektyvas, nauja serija, realistiška garsiausio Skandinavijos kriminologo knyga

Leif G. W. Persson
10.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
k
Leidimo metai:
Leidėjas:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Leifas G. W. Perssonas (g. 1945 m.) yra garsiausias Skandinavijos kriminologas ir psichologinių portretų sudarytojas, kurį laiką dirbęs Švedijos teisingumo ministerijos patarėju. 1991–2012 m. ėjo kriminologijos profesoriaus pareigas Nacionalinės Švedijos policijos taryboje, nuolat konsultuoja žiniasklaidą kaip didžiausią patirtį turintis kriminalistas. L. Perssonas yra devynių bestseleriais tapusių romanų autorius, trys jų apdovanoti prestižiškiausiais skandinavų detektyvų rašytojų apdovanojimais, pagal kelias knygas sukurti filmai. Prodiuseris Hartas Hansonas (Kaulai) baigia kurti naują serialą Bekstromas pagal L. Perssono trilogiją apie Evertą.


Neįtikimai Karštos Švediškos Vasaros Viduryje Randama Nužudyta Jauna Vekšės Policijos Akademijos Studentė. Ką Jauna Atsargi Moteris Galėjo Laisva Valia Įsileisti Į Butą Vėlų Vakarą? Įtarimas Krinta Ant Savų, Kolegų. Paspartinti Tyrimo Iš Stokholmo Be Didelio Noro Atvyksta Policijos Inspektorius Evertas Bekstriomas. Egoistiškas, Tuščiagarbis Ir Viskam Išankstines Nuostatas Paruošęs Bekstriomas Neturi Nei Pareigos, Nei Atsakomybės Jausmo; Visus, Išskyrus Save, Laiko Kvailiais, O Bent Kiek Šiltesnius Jausmus Jaučia Tik Savo Auksinei Žuvelei Ir Alkoholio Buteliui. Kad Išpainiotų Nusikaltimą, Visko Mačiusiai Jo Komandai Teks Sekti Menkomis Užuominomis, Kurios Liko Bekompromisiškam Vadovui „Atšaldžius“ Pėdsakus.
Kupina Juodojo Humoro, Prikaustanti Ir Brutaliai Realistiška Knyga Linda, Kaip Iš Lindos Žmogžudystės Yra Detektyvų Žanro Fenomenas. Po Jo Ellroy’aus, Lehane’o Ir McBaino Kūriniai Atrodo Kaip Pasakaitės Vaikams. Negana To, Kad Vietoj Teigiamo Herojaus „Gauni“ Antipatišką Tipą, O Policijos Tyrimo Aprašymas Verčia Gailėtis Švedijos Piliečių, Everto Paveikslas Kelia Juoką Ir... Simpatiją.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1365)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (9)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (5553)