Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Būrėja Vaiva. Kažkas ateina ir padeda

Artūras Mankevičius
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
51551
Leidimo metai:
Leidėjas:
Aprašymas

Nebijodama nei skeptikų, nei kritikų, Vaiva su jai būdingu žemaitišku tiesumu atvirai pasakoja apie žmonių silpnavališkumą ir veidmainiškumą, aistros nusikaltimus, apie burtų ar iki šiol nepaaiškinamų reiškinių poveikį. Net didžiausi skeptikai nutyla sužinoję faktus apie jos „pradėtus“ vaikelius, kurie išvydo šį pasaulį, nors, anot medikų, tiems mažyliams apskritai nebuvo lemta gimti. O kur dar Vaivos užkalbėtos ir nuvytos ligos, išmintingi patarimai jaunavedžiams, tradicijų svarbos priminimas.

Ši knyga suteiks vilties ją praradusiems, įkvėps optimizmo esantiems pusiaukelėje link savojo tikslo, patars kenčiantiesiems, įkvėps ieškančius savojo gyvenimo kelio ir tikrųjų vertybių.

Vaiva Budraitytė gimė Šilutėje 1960 m. sausio 10 d.

Pirmųjų žinių apie vaistažoles ir liaudies mediciną gavo iš močiutės, gyvenusios Pašyšiuose. Aiškiaregyste ir astrologija pradėjo domėtis dvylikametė.

Balio Dvariono muzikos mokykloje mokėsi groti fleita ir pianinu. Metus mokėsi Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų mokykloje, fleitos klasėje, bet paskui grįžo į anklstesnę mokyklą mokytis dirigavimo. Dainavo mergaičių chore „Liepaitės".

Prekybos technikume įgijo buhalterės specialybę, vėliau Vilniaus universitete baigė ekonomikos studijas. Tačiau pagal specialybę nedirbo, o ėmė lankyti Vaikų dailės mokyklos (dabar Justino Vienožinskio dailės mokykla) vakarines suaugusiųjų studijas.

Maskvos valstybiniame universitete studijavo filosofiją. Domėjosi religijomis, joga, mokėsi budistinių užkalbėjimų ir sąmoningo sapnavimo technikų, maldų, tobulinosi pas vienuolius Tailande, Tibete ir Nepale.

Aiškiaregės, žiniuonės, užkalbėtojos praktika Vaiva Budraitytė užsiima septyniolika metų. Ji praktikuoja transcendentinę meditaciją, jogą, tapo mandalas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (12)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6636)