Sena: Suteik daiktams naują gyvenimą
Prisijungti
Sena atsinaujino. Kviečiame pasižvalgyti.

Tai, kas išlieka

Carole Radziwill
4.00 €
+0.5 € platformos administravimo mokestis
Prekė yra archyvuota
Būklė:
Labai gera
ISBN kodas:
9789986398325
Leidimo metai:
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga „Tai, kas išlieka“ – tai atsiminimai apie likimą, draugystę ir meilę.

Kerolė (Carole Ann DiFalko) ištekėjo už princo Antonio Radvilos (Anthony Stanislas Radziwill) ir artimai bičiuliavosi su jo pusbroliu Džonu Kenedžiu jaunesniuoju (John Kennedy Jr) ir jo žmona Karolina (Carolyn Bessette). Ji net neįsivaizdavo, kad 1999 metų vasarą neteks jų visų.
Kerolės istorija primena pasaką ir šiurpią tragediją.

Neeilinė jos karjera nuo neturtingos padavėjos iki ABC TV žinių prodiuserės, apdovanotos trimis Emmy premijomis už reportažus iš fronto linijų (Kambodžos pabėgėlių stovyklų, Afganistano, Tel Avivo karinių blindažų). Santuoka su karališkos dinastijos kunigaikščiu Antoniu Radvila, prezidento Džono F. Kenedžio sūnėnu, suteikė jai princesės titulą, įvedė į senojo pasaulio Europos kilmingųjų ratą ir naujojo pasaulio Amerikos aristokratiją.

„Tai, kas išlieka“ - tai nepaprasta meilės, netekties, belaikės mirties ir gebėjimo atgauti fizines ir dvasines jėgas istorija.

Kerolė Radvila yra amerikiečių žurnalistė, rašytoja, išleidusi tris knygas. Autobiografija „Tai, kas išlieka“ prasideda netektimi ir baigiasi netektimi. Džono pilotuojamas lėktuvas, kuriuo jis skrido su žmona ir svaine, nukrenta į vandenyną. Po trijų savaičių miršta Antonis...

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7575)